در این جلسه از قالب وودمارت به آموزش تغییر متن کپی رایت در قالب وودمارت می پردازیم. همچنین تنظیمات متن کپی رایت و سفارشی سازی های نمایش این بخش از قالب را به طور کامل بررسی می کنیم. با این آموزش قالب وودمارت با ما در یونی وودمارت مرجع قالب وودمارت در ایران همراه باشید.
متن کپی رایت در فوتر چیست؟
متن کپی رایت در فوتر سایت چیست؟ پایین ترین بخش طراحی ظاهری سایت که در تمام صفحات سایت تکرار می شود فوتر نام دارد. به پایین ترین ناحیه فوتر بخش کپی رایت (Copyright) می گویند.
در ناحیه کپی رایت معمولا متن هایی مثل تمام حقوق برای سایت محفوظ است و شاید چند لینک دسترسی سریع یا یک منو افقی و نام طراح سایت درج شود.
تغییر متن کپی رایت در قالب وودمارت
بعد از راه اندازی سایت به کمک بسته نصبی قالب وودمارت یا دموهای قالب وودمارت که در نسخه اختصاصی یونی وودمارت ارائه می شوند، ظاهر نمایشی سایت شکل می گیرد. اما پس از راه اندازی اولیه لازم است متن ها و بخش های ظاهری سایت را به دلخواه سفارشی سازی کنید. یکی از بخش هایی که خیلی از کاربران برای ویرایش آن سوال می کنند تغییر متن کپی رایت در فوتر است.
در زیرمنوی تنظیمات فوتر قالب وودمارت در پنل تنظیمات قالب وودمارت گزینه ای برای سفارشی سازی کپی رایت در نظر گرفته شده است. تنظیمات و ویرایش متن کپی رایت در قالب وودمارت تنظیمات خیلی ساده ای دارد. فقط کافی است متن های دلخواه را برای تغییرات مورد نظر در نظر بگیرید.
آموزش تنظیمات کپی رایت قالب وودمارت
دو ناحیه متنی و تنظیمات نمایش این دو ناحیه در دو ستون کنار هم یا در یک ستون زیر همدیگر تمام گزینه های قابل سفارشی در این قالب است.
در این بخش می توانید متن های دلخواه را وارد کنید و انتخاب کنید این متن ها چطور نمایش داده شوند. در ویدئو اختصاصی دوره یونی وودمارت در بالای صفحه این گزینه ها به صورت عملی نیز آموزش داده شده اند.
- روشن و خاموش: با سویچ ابتدای تنظیمات می توانید ناحیه کپی رایت در فوتر را به طور کلی خاموش یا روشن کنید.
- طرح بندی کپی رایت: اگر در این بخش گزینه یک ستونه را انتخاب کنید دو ناحیه متنی در دو ردیف و در مرکز قرار می گیرند. اگر دوستونه را انتخاب کنید یک ناحیه متنی در سمت راست و دیگری در سمت چپ مرتب می شوند.
- محتوا: محتوای دو ناحیه متنی از این بخش محتوا قابل ویرایش است.
ویرایش کپی رایت با المنتور و ویژوال کامپوزر
یکی از نقاط قوت تنظیمات کپی رایت قالب وودمارت این است که امکان استفاده از شورتکد و بلوک های HTML نیز وجود دارد. پس در این ناحیه نیز می توانید از المنتور یا ویژوال کامپوزر استفاده کنید.
روش کار به این صورت است که ابتدا از بخش بلوک های HTML یک بلوک را طراحی می کنید و سپس از شورتکد آن در ناحیه متنی کپی رایت استفاده می کنید.
- طراحی یک بلوک HTML به کمک صفحه ساز المنتور یا ویژوال کامپوزر
- درج شورتکد بلوک طراحی شده در تنظیمات کپی رایت قالب
به همین سادگی المان های دلخواه صفحه ساز را در این ناحیه خواهید داشت و هر نوع طرح دلخواه را می توانید پیاده سازی کنید.
برای آموزش های بیشتر به صفحه آموزش رایگان قالب وودمارت مراجعه کنید.